Kuharska mojstrica Ana Roš svetovna ambasadorka za gastronomski turizem

Svetovna turistična organizacija za gastronomski turizem UNWTO, ki deluje pod okriljem ZN, je Ani Roš, kuharski mojstrici iz restavracije Hiša Franko v Starem Selu pri Kobaridu, podelila naziv ambasadorke za gastronomski turizem.
Hiša Franko trenutno gostuje v Madridu, kjer so Ani Roš tudi podelili naziv.
Generalni sekretar krovne Svetovne turistične organizacije Zurab Pololikašvili je ob podelitvi poudaril, da je Ana Roš s svojo zavezanostjo k uporabi lokalnih sestavin zgled pri prispevanju k trajnostnemu podjetništvu.
Kulinarika ključno prispeva k povečanju zanimanja svetovne javnosti za Slovenijo, so prepričani v Slovenski turistični organizaciji, še posebej pa to velja za globalne medije, odkar je bila Roševa zvezda Netflixove oddaje Chef’s Table ter najboljša kuharska mojstrica leta 2017. Slovenija postaja tudi ljubitelji vrhunske gastronomije vse bolj prepoznavna destinacija, kar na primer dokazuje tudi naslov Evropske gastronomske regije 2021. Naslednje leto pa bo izšel tudi prvi Michelinov vodnik, posvečen kulinarični ponudbi na Slovenskem oziroma slovenskim gostilnam.
http://novimatajur.it/cronaca/kuharska-mojstrica-ana-ros-svetovna-ambasadorka-za-gastronomski-turizem.html

Commenti

  1. Cara Olga, vorrei farti notare che non sempre si può cambiare in italiano!!!
    Ciao e buona domenica con un forte abbraccio e un sorriso:-)
    Tomaso 

    RispondiElimina
  2. Anne-Marie Božić .......... Wow Sezonski pozdravi svim mojim prijateljima vani, toliko sam uzbuđena da je moj razbijeni brak obnovljen i da se moj muž vratio nakon što je s moje dvoje djece otišao s drugom ženom , Nakon 8 godina braka, moj suprug i ja vodili smo se u jednoj ili drugoj svađi dok me napokon nije napustio i preselio u Kanadu kako bih bio s drugom ženom. Osjetio sam da je moj život gotov i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. Pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji mi muče srce, srce mi je bilo puno tuge i bolova, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svakog dana i svake večeri mislim na njega i uvijek želim da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i potrebna mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i pronašao web stranicu koja sugerira da je dr. Igbinovia pomogla mnogim ljudima da se vratim u odnos tamo, Tada sam osjećao da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim i ja sam to učinio, a onda je za mene napravio (Ljubavnu čaroliju). 28 sati kasnije, suprug me stvarno zvao i rekao da mu jako nedostaju mene i djeca, tako nevjerojatno! i evo kako se tog istog dana vratio s puno ljubavi i radosti i ispričao zbog svoje pogreške i boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš brak sada bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. Igbinoviji. On je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na mreži da je dr. Igbinovia pravi i moćni kaluđer za čaroliju ako vam je potreban vaš odnos ili se suprug preselio s drugom ženom, nemojte više plakati, obratite se ovom moćnom čarobnjaku , Evo vam kontakta: pošaljite e-mail na doctorigbinovia93@gmail.com, možete mu napisati i Whatsapp / Viber +2348144480786 stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti .......

    RispondiElimina

Posta un commento


Il tuo commento è l'anima del blog,
Grazie della tua visita e torna ogni tanto da queste parti , un tuo saluto sarà sempre gradito. *Olgica *

Post popolari in questo blog

Come disinfettare le mascherine usate - Koronavirus, tako razkužimo maske

ARTE VACANZA 7° EDIZIONE" di ACQUERELLO, FOTOGRAFIA, PERCUSSIONI, PITTURA, SCULTURA, ATELIER TEATRALE E DANZA

La palestra di arrampicata a San Leonardo